Söndag 29/7

Startade tidigt ifrån Blanes och det var nästan ingen trafik på vägarna. Vi hade bara ca 5 mil till Palamós och fick en plats som är skuggig och bra.

Inget bad idag, utan vi gick ner till centrum

och vidare till den gamla campingen (som vi låg på första gången vi var här, den är numera stängd). Lite sorgligt eftersom den står orörd och förfaller. Strax intill ligger fotbollsarenan och de har en restaurang tvärs över gatan och där tog vi ett glas öl och lät tankarna gå tillbaka till sommaren –91. Sedan fortsatte vi till gamla stan. Mycket nya krogar men en del affärer låg kvar. Eftersom det är söndag så är många affärer stängda så vi tar en tur dit in imorgon igen. I kväll skall vi grilla och vara med Wilma.

Hoppas att ni inte blev alltför blöta på Ullevi och konserten med Bruse Springsteen, ni som var där. Sköt om er.

Måndag 30/7

Hej på er, nu är klockan snart tio och jag skall skriva ner lite om vad vi gjort idag. Har varit i La Fosca (en liten by i närheten) och badat och den ligger 10 min. ifrån campingen. Kommer ni ihåg denna strand Tobias och Caroline?

Efter lunch gick vi in till stan och tittade lite. Det är mycket turister här men Palamós har tappat lite av sin charm tycker vi.

Ja allt förändras ju även vi fast vi klagar inte utan njuter av varje sekund.

Tisdag 31/7

Jaha, åter en dag med sol och bad och långa kvällspromenader.

Vi stannar här imorgon också och vem vet om det är sista baden för vad vi har sett så är det ju inget vidare väder hemma. Vi kommer att köra långsamt hemåt och stanna till där det känns bra. Vi hör av oss när möjligheter finns. Kramar


Kommentarer
Postat av: Glenn

Hej på er, ni ser ut att ha det väldigt bra, här hemma har det regnat en del, men det är ju bra för potäterna. Ha en trevlig hemresa, Om Jörgen får igång telefonen kan han väl slä en signal.
Hälsningar Glenn & Jodi & Matilda

2012-07-31 @ 21:30:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0