Onsdag 25/7

I dag har vi inte gjort mycket ,badat och solat. Det är varmt ca 30 grader och det märker man av även på nätterna. Tur att vi har luftkonditioneringen, den står på hela dagarna så det är skönt för Wilma. På kvällarna brukar vi gå strandpromenaden, äta en bit mat och titta i butikerna. Vi har det väldigt bra som ni förstår.

 

Torsdag 26/7

Ny dag och solen skiner. Morgonpromenad och sedan frukost. Vid 10 tiden gick vi ner till stranden. Det kommer folk hela tiden och stranden fylls snabbt. Efter ett par timmar gick vi hem och åt lunch. Nu när jag skriver detta ligger pappa och tar igen sig, det är ansträngande att ha semester.

J-O läste ditt sms och vill bara tala om att Svea mår alldeles förträffligt och njuter av sol, bad, god mat och gott vin.

Till dig Ronak höjer vi våra glas och utbringar en skål på din födelsedag.

Kramar till alla.

Fredag 27/7

Semesterlivet är väldigt avkopplande och kravlöst här i Spanien. Dagarna försvinner ganska fort och vi gör inte så mycket. Temperaturen ligger på ca 30 grader i skuggan så det är skönt med ett dopp då och då.

Det är en tävling i fyrverkerier mellan olika länder på kvällarna, så kl. 22.30 smäller det varje kväll.. Denna tävling håller på i 5 dagar och på söndag är sista dagen. Strandpromenaden och stranden fylls av människor som vill titta. Wilma fixar smällandet bra.

Lördag 28/7

I dag är det en vecka sen vi kom hit och vi har haft det väldigt bra på denna campingen. Dagen började med sol och bad som vanligt

och sedan lunch hemma hos Wilma. Nu är kl. 15 och vi har siesta en liten stund. Senare skall vi gå in till gamla stan och titta lite i affärer och sedan blir det middag på någon restaurang. I morgon åker vi vidare till Palamós och tar in på en camping där. Vi hör av oss därifrån. Ha det nu så bra med allt. Kram

 

Det har varit problem med bloggen och vi har inte kunnat skicka något så vi gör ett försök nu i kväll igen och håller tummarna.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0