Söndag 6/8

Lämnade Arbois strax efter 8. En mysig by som vi gärna kommer tillbaka till. Vi körde mot Colmar och skulle stanna på en ställplats i en by som heter Ribeauville i Alsace vindistrikt.

När vi parkerat bilen gick vi in till by som var full av folk som firade något som gick i rosa. Hela byn var klädd i rosa och det var musik och glada människor.

Vi handlade lite vin och bröd bl.a. Åt något som liknande pizza

och släckte törsten med en öl. (Det blir att hålla igen när vi kommer hem).

Sedan fortsatte vi resan mot Strasbourg där vi körde över gränsen till Tyskland. Stannade på en ställplats i staden Kehl. Tog en promenad med Wilma och gick över floden Rhen. Mycket folk ute och gick i detta trevliga område. Satt ute på kvällen i en tryckande värme som sedan övergick i regn och åska. Vi åker vidare imorgon.

Måndag 6/8

Tog det lite lugnt i morse och åkte sedan vidare upp i Tyskland. Stannade och åt gulaschsoppa till lunch, mmm så gott. Nu har vi kommit fram till en camping som ligger strax nedanför Hamburg och imorgon fortsätter vi upp till Heiligenhafen. Vi hoppas på fint väder och då stannar vi kanske 2 nätter innan vi kör vidare till Båstad, Vi har ju inte varit där i år så vi vill avsluta semestern där om det inte regnar. Detta blir nog sista bloggen och vi hör av oss när vi är på svensk mark igen. Många kramar till er.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0